Pradinukų veikla

Šią savaitę pradinių klasių mokiniams organizuojama netradicinė veikla.

06-03 – mokiniai dalyvavo “Šaukšto šmaukšto stalo akademijos” mokymuose, o papietavę piešė “Savo svajonių vasarą”.

06-04 – vyko sveikatingumo diena. Pradinukai miestelio aikštėje mankštinosi ir kvietė prisijungti bendruomenės narius, žaidė judriuosius žaidimus. Grįžę į klases, gamino sveikus patiekalus ir įtvirtino įgūdžius įgytus pirmadienio edukacinėje pamokoje.

06-05 – patyriminė veikla  “Pažink, tyrinėk, atrask”.  Jos metu vaikai susipažino kokios reikalingos priemonės tyrimams, kaip iškelti hipotezę, kaip reikia atlikti  tyrimus, stebėjimus, kaip juos užfiksuoti, apibendrinti.

06-06- dailės pleneras.   Pradinukai toliau tęsia įvairių veiklų maratoną. Dailės plenero metu  susipažino su Ebru menu – tapymu ant vandens. Taip pat buvo įdomu išbandyti piešimą ant maistinės plėvelės gimnazijos kieme.

06-07 – padėkos diena. Gimnazijos direktorius Juozas Vasiliauskas apdovanojo Padėkomis geriausiai besimokančius ir didžiausią asmeninę pažangą padariusius mokinius. Ketvirtokams buvo įteikti Pradinio išsilavinimo pažymėjimai. Visus pradinukus ,sėkmingai užbaigusius mokslo metus, pasveikino socialinė pedagogė, bibliotekos darbuotojos ir pasakų herojai.

Pradinių klasių mokytojos
(Daugiau nuotraukų nuotraukų galerijoje)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *