Projektas „Mes rūšiuojam”

Gimnazija tęsia dalyvavimą respublikiniame projekte „Mes rūšiuojam“. Išeikvotas baterijas neišmeskite, o atneškite į gimnazijos fizikos kabinetą. Už  priduotas atliekas gausime  taškus, kuriuos galėsime iškeisti į įvairias prekes ar paslaugas.

Papildomas konkursas

Mokiniai kviečiami fotografuoti tema „Saugau ne tik save, bet ir aplinką. Kaukę nešioju, elektronikos ir baterijų atliekas rūšiuoju!” pagal raktažodžius “elektronika/baterijos/rūšiavimas/kaukė.

Nuotraukas reikia siųsti elektroniniu paštu info@mesrusiuojam.lt arba adresu Fabijoniškių g. 96, LT-07100 Vilnius, Lietuva. Pastaba! Nuotraukas galima siųsti skaitmenine forma arba originalą. Visus darbus reikia siųsti iki 2021 metų sausio 14 dienos. Nugalėtojus skelbsime sausio 15 d. Siųsdami nuotraukas sutinkate, kad fotografijos bus viešinamos socialiniame tinkle „Facebook“.

Nuotraukų autoriai, kurių fotografijos socialiniame tinkle  Facebook, „Mes rūšiuojam“ puslapyje, surinks daugiausiai balsų („Like“), bus apdovanoti rėmėjų įsteigtais prizais. Kiti nuotraukų autoriai, kurių darbus išrinks organizatorių sudaryta komisija, laimės papildomus prizus. 

http://www.mesrusiuojam.lt/projektai/mes-rusiuojam-mokyklose/

Gimnazijoje konkurso dalyvius konsultuos mokytojos D. Norkuvienė ir D. Jonkienė